ул. Плана Планина 2
Самоков,
България
23.3784034
42.5416133
UserLikes
Име: МИЧО
Адрес: Самоков, ул. Плана Планина 2
Телефони: text to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Санитарно-хигиенни и тоалетни изделия от хартия и картон
Дейност:

Производство на хигиенно - санитарни продукти: тоалетна хартия, салфетки, кухненски ролки, носни кърпички

Ключови думи: хигиенно санитарни продукти, тоалетна хартия, салфетки, кухненски ролки, носни кърпички

CATALOG.BG > МИЧОВижте на картата

Facebook

За нас

EИМИС ЕООД е семейна фирма занимаваща се с производство на хигиенно - санитарни продукти: тоалетна хартия, салфетки, кухненски ролки, носни кърпички с марката МИЧО. Основната идея на фирмата е, чрез своят богат асортимент и достъпни цени да достигне до милиони домакинства в страната и чужбина и да се утвърди като символ на качество и стил!


По отношение на производството на стоки и тяхното предлагане всяка фирма или предприятие следва определени стратегически мар

МИЧО
кетингови концепции. Посредством маркетинговата дейност фирмата преуст­ройва, преориентира и подчинява своя бизнес на пазара - респективно на непрекъснато повишаващите се изискванията на потребителите. Тази идея се реализира, благодарение на здрав екип от силно мотивирани и квалифицирани служители.


Фирмата е създадена през 1998г. със седалище село Продановци община Самоков. Производствената дейност се осъществява в собствен цех на 900 квадратни метра разгъната

МИЧО
площ и е снабден с необходимото технологично оборудване. Качеството на продукта се определя в най-голяма степен от суровината.


Фирмата работи с един от големите заводи, специализирани в производството на суровини и материали - Sanitex paper produce. От същия завод се доставя и картон, от който се произвеждат шпули -хартиени тръби, на които се намотава хартията. Продуктите с марката МИЧО можете да намерите както в магазина до Вас, така и в големите Хипермаркети.

 
Открийте ни в Google+